Opţiuni adiţionale

Opțiuni doar

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire.

opțiuni binare de la 1500 tenge

Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite. Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în opțiuni doar de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming.

În ce să investești banii în 2021

Traficul pentru apeluri VoIP opțiuni doar este inclus în promoție. Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband.

I have only two options left now. Eu văd doar două opțiuni pentru tine. I see only two options for you. Prieteni sau dușmani, doar două opțiuni. Friends or enemies, only two options.

Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase. Lista completă este disponibilă pe www.

cum să faci un milion cel mai rapid

Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea aplicației în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot accesa Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile aici.

Traficul nelimitat se alocă în fiecare zi de valabilitate a opțiunii de la momentul activării Bonusului. Telekom Romania Mobile are dreptul să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale opțiuni doar serviciilor și conform Condițiilor de utilizare a serviciilor preplătite.

în cazul în care puteți face bani nu este internet

Telekom Romania Mobile își opțiuni doar dreptul de a prelungi, modifica sau de a retrage oferta în orice moment, în situația în care consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa. EXCEPTII: Apelurile internationale catre mobil efectuate spre destinatiile mentionate mai sus utilizand prefixele din tabelul urmator, cat si cele catre alte destinatii decat cele de mai sus, vor fi taxate la tariful standard international disponibil la cartela detinuta de opțiuni doar.

cursuri de formare câștiguri online