Spectrometre FT/IR VIR// - ABL&E-JASCO

Opțiune ir, Comutatorul local pentru jaluzele cu senzorul IR

Cele mai bune soluții sunt cele care combină o durată lungă de viață cu cea mai nouă tehnologie, sunt robuste și întotdeauna fiabile. Dräger oferă o gamă variată de detectoare de flăcări care corespund acestor cerințe.

Para ella perder no era una opción.

În plus, acesta oferă o siguranță crescută împotriva alarmelor false generate de lumina soarelui și alte surse de IR. Acest fapt îl transformă în alegerea corectă pentru toți cei care își doresc mai multă performanță pentru mai puțini bani.

Pentru evitarea înghețului și aburirii, fereastra de vizitare este încălzită.

opțiune ir

Aparatul convinge printr-un design compact și ușor, un consum redus de energie și opțiune ir în plus comunicare digitală HART.

Fiabilitate Conceptul de siguranță funcțională se poate aplica în toate ariile industriale.

 Наверняка, - объявил Бринкерхофф. Фонтейн молча обдумывал информацию. - Не знаю, ключ ли это, - сказал Джабба.  - Мне кажется маловероятным, что Танкадо использовал непроизвольный набор знаков.

Acesta este decisiv acolo unde se utilizează tehnologii complexe în sisteme relevante pentru siguranță. Acesta oferă certitudinea că aceste sisteme oferă o reducere necesară a riscurilor, pentru a garanta siguranța utilizării.

Directive 2015/1535: Don't let barriers stop your success!

Test Built-In BIT automat și manual Verificarea automată a sistemelor electronice și optice ale detectoarelor opțiune ir identificarea simplă a defecțiunilor. În plus, puteți realiza acest test și manual în orice moment.

opțiune ir

Detectorul poate fi montat foarte simplu cu ajutorul suportului pivotant din oțel inoxidabil, cu ajutorul căruia poate fi deplasat cu până la 60° opțiune ir curs introductiv opțiuni binare direcțiile.

Acesta permite poziționarea detectorului în direcția unei potențiale surse de foc.

opțiune ir

LED indicator de stare ușor de recunoscut Un LED tricolor, vizibil în partea frontală a detectorului indică utilizatorului în mod simplu starea aparatului la fața locului. Verde reprezintă starea normală de funcționare, Galben indică o eroare și Roșu indică o alarmă de incendiu.

opțiune ir

The best solutions must combine state-of-the-art technology with rugged durability and be ready to reliably work in any situation. Dräger offers a wide variety of high-quality flame-detectors that fulfil these requirements.

opțiune ir

Produse conexe și oferte asociate Filtru Accesorii Dispoz. Cele mai bune soluții sunt cele care combină o durată lungă de viață cu cea mai nouă tehnologie, sunt Atunci când se lucrează cu gaze, vapori sau materiale inflamabile, detectoarele de flăcări sunt indispensabile. Simulatorul de incendiu emite radiații Opțiune ir într-un mod unic,

opțiune ir