ŞTIRILE ZILEI

Opțiune amânată

Conținutul

  Întrebat la B1TV dacă este de părere că alegerile locale ar trebui amânate, Ciolacu a răspuns: "Vom vedea cum decurg lucrurile.

  opțiune amânată indicator candlestck al opțiunilor binare

  Am văzut ce s-a întâmplat în Franţa. A fost un fiasco forţarea alegerilor locale în acest context, s-a şi anulat turul doi din Franţa. Cred că mai avem timp să discutăm aceste lucruri, să vedem în ce parte se îndreaptă Este o opţiune şi amânarea alegerilor locale".

  opțiune amânată cum să faci bani cu mâinile tale

  Preşedintele Pro România, Victor Ponta, opțiune amânată declarat, marţi, că alegerile locale programate în luna iunie în România trebuie amânate pentru septembrie. Alegerile locale programate în luna iunie în România trebuie amânate pentru septembrie, acum nu este timp de bătălii politice şi campanii electorale - totul trebuie să fie despre Războiul contra Epidemiei de coronavirus - şi despre măsuri contra crizei economice!

  opțiune amânată din opțiune

  Nu ne rămâne altceva decât să respectăm indicaţiile specialiştilor şi deciziile autorităţilor. Aceasta este prioritatea numărul unu.

  După aceea, economia - ce facem cu întreprinderile mici şi mijlocii, fiindcă acolo este baza, opțiune amânată cât de repede trebuie să iasă Guvernul cu nişte măsuri şi după aceea putem să ne gândim şi la alegerile locale, dar nu în iunie", a argumentat liderul UDMR. Potrivit acestuia, conform previziunilor făcute de specialişti, modelelor statistice, dar mai opțiune amânată de evoluţie a situaţiei în diferite ţări ale lumii, "nu există nicio şansă să existe alegeri locale în condiţii decente, normale".

  opțiune amânată site- ul semnalează opțiuni binare

  Opțiune amânată trebuie o lege organică, aşa cum este prevăzut în Codul Administrativ", a adăugat Kelemen Hunor. Şi liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a declarat că parlamentarii Uniunii susţin un astfel de proiect de lege care ar putea fi "trecut rapid" în Parlament şi crede că tema alegerilor locale trebuie scoasă din orice dezbatere publică.

  Puteți să amânați livrarea tuturor mesajelor cu până la două ore, creând o regulă.