Contul curent | BCR Business

Subcont opțiune. PlayStation 4 Cum se activează controlul parental? Rezolvat!

Conținutul

  caracteristicile esențiale ale opțiunii formula pentru opțiuni binare

  PlayStation 4 Cum se activează controlul parental? Dacă permiteți copiilor subcont opțiune se joace cu un PlayStation 4, este posibil să doriți să limitați timpul pe care copilul îl poate petrece în fața consolei din motive educative. Ora poate fi setată doar pentru subconturi!

  unde și cum să faci mai bine bani teoria opțiunilor reale

  Selectați un subcont și veți vedea următoarea opțiune: Cadrele, limitele și anumite acțiuni de la sfârșitul unei sesiuni pot fi definite folosind subcont opțiune setări simple: Configurați restricții de timp de joc Aceasta activează controlul parental pentru piesătimp. Puteți seta un subcont opțiune de joc individual pentru diferite zile. În acest fel, se poate face o setare pentru fiecare zi: Timp de joacă timpul de începere ora de terminare Această funcție este utilă, deoarece părinții pot seta un timp mai lung pentru jocul Playstation 4 pentru copiii de pe WE decât este permis în timpul săptămânii.

  câștigarea ușoară a banilor techno pe internet tipuri de opțiuni

  Acest mesaj va fi afișat la fiecare cinci minute. Dacă această opțiune este activată, sesiunea poate fi continuată până când este întreruptă manual.

  Un avertisment va fi afișat cu 30 de minute, 15 minute, 10 minute și 5 minute înainte de sfârșitul jocului. Știți acum cum să limitați timpul de joc pentru Playstation 4 pentru copii și ce opțiuni sunt disponibile. Mai multe articole.

  robot de tranzacționare bazat pe neuronal pune opțiunea formulă