Stocarea jetoanelor ERC-20 pe un Ledger Nano S

Stocarea jetoanelor

Cum să cumpărați jetoane ICO: Ghid pentru începători -

Conectarea la criptocuritate Oamenii abia acum se familiarizează cu ideea de bani digitali sub formă de criptocurrencies ca bitcoin, în cazul în care tranzacțiile sunt înregistrate pe o bază de date distribuită securizată numit stocarea jetoanelor block.

Și acum vine un nou concept: token-ul bazat pe blocuri, pe care l-am urmărit ca cercetător și profesor de cursuri despre criptocurrency și jetoane de blocaj. În ultimele 18 luni, dezvoltatorii digitali au ridicat peste 20 de miliarde de dolari printr-un proces de finanțare numit "ofertă inițială stocarea jetoanelor monede" - dintre care mulți folosesc jetoane.

cum să faci bani pentru un sudor acasă bitcoins nu sunt confirmate

Există două categorii comune de ele: jetoane "utilitare" și jetoane "de securitate". Jetoane de utilitate Jetoanele de utilitate sunt în esență criptocuritate care sunt folosite pentru un anumit scop, cum ar fi cumpărarea unui anumit bun sau serviciu.

lucrați de la domiciliu cu ipsos corecția și expansiunea fibonacci

De exemplu, dacă doriți să stocați informații online, cea mai obișnuită modalitate de azi stocarea jetoanelor să deveniți client al unui serviciu de găzduire, cum ar fi Google Drive, Dropbox sau Amazon Web Services. Rezervați un anumit spațiu de stocare pe serverele acelor companii și plătiți-le cu dolari, euro, yeni sau alte valute naționale.

Dar există o altă cale.

Portofelul Cryptocurrency - cum să stocați în siguranță bitcoin, jetoane?

Rețeaua Filecoin, de exemplu, se așteaptă să furnizeze servicii similare de stocare în cloud, fără a fi nevoite să opereze clădiri pline de servere masive. În schimb, utilizatorii vor stoca datele lor, în formă criptată, pe spațiul de rezervă al altor persoane obișnuite.

Aceasta necesită o altă formă de urmărire a spațiului pe care o persoană o folosește și o nouă modalitate de a plăti tuturor persoanelor ale căror unități de hard discuri găzduiesc datele. Introduceți tokenul de utilitate, în acest caz numit Filecoin.

Pe măsură ce un client stochează mai multe date, rețeaua va deduce din soldul fișierelor de tip Filecoin și va trimite aceste jetoane fiecărui furnizor de stocare pe baza cantității de date pe care le găzduiesc. Clienții pot cumpăra mai multe jetoane, indiferent de moneda pe care o doresc, iar gazdele le pot schimba pentru orice monedă pe care o aleg - sau să le țină stocarea jetoanelor cheltuiască pentru stocarea propriilor date.

În plus față de automatizarea utilizării datelor și a plăților, simbolurile Filecoin oferă un alt avantaj față de monedele regulate: pot fi utilizate într-o măsură mult mai mică decât banii, deci prețurile pot fi foarte exacte.

Ce este un jeton de bloc?

Obiectivul Filecoin este un sistem de stocare în cloud, care este la fel de sigur și de sigur ca operațiunile stocarea jetoanelor, dar descentralizat.

Jetonul de utilitate este pur și simplu un instrument care face posibilă această abordare. Jetoane de securitate Un jeton de securitate, denumit uneori "securitate securizată" sau "cripto-securitate", este mai mult decât o monedă - adesea reprezintă o proprietate într-un activ subiacent din lumea reală.

Urmărește-ne sau alăturați-vă al nostru Un portofel cu criptomonede este o modalitate de a le stoca. Poate fi un program instalat pe un disc, o aplicație pentru telefon, un site web, un cod scris pe o bucată de hârtie sau un dispozitiv conectat la USB. Vedea cum să stochezi în siguranță bitcoin și alte criptomonedeca să nu le pierzi și să nu fii jefuit.

Ca și acțiunile sau obligațiunile tradiționale, stocarea jetoanelor sunt reglementate de Comisia americană pentru valori mobiliare și de burse. Hârtiile obișnuite sunt urmărite pe hârtie sau, mai probabil, în zilele noastre, într-o bază stocarea jetoanelor date centralizată. Jetoanele de securitate utilizează un sistem de blocuri - o bază de date descentralizată - pentru a urmări care stocarea jetoanelor persoana care deține activele.

Utilizarea jetoanelor de securitate bazate pe blochează expansiunea tranzacționării dincolo de orele regulate ale bancilor și ale bursei de valori și poate permite stocarea jetoanelor mai rapidă a tranzacțiilor.

Tokenization (data security)

În plus, o piață bazată pe software care permite contracte inteligente poate automatiza diverse aspecte ale reglementărilor și rapoartelor. Jetoanele de securitate facilitează accesul clienților la mai multe investiții: la fel cum un singur cont de investiții E-Trade poate păstra înregistrări pentru o varietate de acțiuni și obligațiuni diferite, un portofel digital bazat pe blochează poate face același lucru pentru o gamă de jetoane de securitate diferite, reprezentând capitaluri proprii, datorii și chiar imobiliare.

Conectarea la criptocuritate Nici un fel de token nu necesită propriul blockchain, cum fac criptocurrențiile Bitcoin și Ethereum.

butoane de lucru la domiciliu forex trading roma curs

În schimb, jetoanele pot externaliza sistemele de contabilitate a proprietății, atașându-le la registrele de blocuri preexistente. Acest lucru creează, în realitate, un nou suport, adică din registrul rețelei Ethereum, doar pentru acest simbol special.

Fiecare utilizator stocarea jetoanelor trimite un token care este urmărit și înregistrat pe Ethereum plătește o mică taxă de tranzacție rețelei Ethereum pentru a valida tranzacția.

În plus, puteți stoca orice jetoane ERC bazate pe Ethereum în portofel! Poate fi necesar să descărcați două versiuni de Wallet și Manager, în funcție de moneda pe care doriți să o păstrați. Ledger oferă trei aplicații de portofel. Una este pentru Ripple, alta este pentru Ethereum, iar una este pentru Bitcoin și orice altceva.

Token-urile se află încă într-un stadiu incipient de dezvoltare. Mă aștept să văd o mulțime de inovații în jurul modului în care să le folosesc pentru anii următori.

Alegerea Editorului.