Sferă de aplicare

Sfera opțiunii, Descrierea cazării

Conținutul

  Găsiți o politică de anulare care vi se potrivește Începând cu 6 aprilie se va aplica politica sfera opțiunii anulare pe care ați ales-o, indiferent de circumstanțele legate de coronavirus. Vă recomandăm să rezervați o opțiune cu anulare gratuită în cazul în care va trebui să vă modificați planurile de călătorie.

  sfera opțiunii

  Citiți mai mult Vă rugăm să consultați condițiile de rezervare Pentru rezervările efectuate pe sau după 6 aprilievă sfătuim să aveți în vedere riscul asociat coronavirusului COVID și măsurile luate de guvern în această privință. Dacă nu alegeți sfera opțiunii tarif flexibil, este posibil să nu aveți dreptul la rambursarea sumei.

  sfera opțiunii

  Solicitarea de anulare va fi gestionată de proprietate pe baza policii alese și a legii pentru protecția consumatorului, dacă se aplică. În această perioadă incertă, vă recomandăm să rezervați o opțiune cu anulare gratuită. Dacă planurile dvs.

  sfera opțiunii

  Ne opțiune reciprocă rău, dar rezervările pentru mai mult de 30 de zile nu sunt posibile. Vă rugăm să introduceți o perioadă pentru sfera opțiunii vedea disponibilitatea Data de check-out este invalidă.

  Data Check-in.

  sfera opțiunii