Configurarea unui cont

Opțiunile sunt, Recuperare parolă

Cum te putem ajuta?

Windows 7 Mai multe Mai puțin Asistența pentru Windows 7 s-a încheiat pe 14 ianuarie Vă recomandăm să treceți la un PC Windows 10 pentru a continua să primiți actualizări de securitate de la Microsoft. Aflați mai multe Meniul de opțiuni de recuperare a sistemului conține mai multe instrumente, cum ar fi Reparare la pornire, care vă opțiunile sunt ajuta să recuperați Windows în urma unei erori severe.

Acest set de instrumente se opțiunile sunt pe hard diskul computerului dvs. Notă: De asemenea, puteți crea un disc de reparare sistem, care conține meniul Opțiuni de recuperare a sistemului.

opțiunile sunt

Pentru mai multe informații, consultați Creați un disc de reparare a sistemului. Dacă utilizați o tabletă sau alt computer cu ecran tactil, poate fi necesar să conectați o tastatură și un mouse pentru a utiliza Reparare la pornire și celelalte instrumente din meniul Opțiuni de recuperare a sistemului. Ce înseamnă fiecare opțiune de recuperare Opțiune opțiunile sunt href="http://posterland.ro/internet-real-de-investiii.php">internet real de investiții recuperare a sistemului Descriere Reparare la pornire Repară anumite probleme, precum fișierele de sistem lipsă sau deteriorate, care pot împiedica pornirea corectă a sistemului de operare Windows.

opțiunile sunt

Restaurare sistem Restaurează fișierele de sistem ale computerului la un moment anterior din timp, fără a afecta fișierele dvs. Dacă utilizați Restaurare sistem din meniul Opțiuni de recuperare a sistemului, nu puteți anula operațiunea de restaurare.

Ce sunt Optiunile?

Totuși, puteți să rulați din nou Restaurare sistem și să alegeți un alt punct de restaurare, dacă există. Recuperare imagine sistem Trebuie să aveți o imagine de sistem creată pentru a utiliza această opțiune.

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite. Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent opțiunile sunt ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming.

O imagine de sistem este un backup personalizat al partiției care conține Windows și include programe și date de utilizator, cum ar fi documente, fotografii și muzică.

Instrumentul de diagnosticare a memoriei Windows Scanează memoria computerului pentru erori.

CA ASISTENT SOCIAL

Opțiunile sunt de opțiunile sunt Utilizatorii avansați pot utiliza Linia de comandă pentru a efectua operațiuni legate de recuperare și, de asemenea, pentru a rula alte instrumente linie de comandă pentru diagnosticarea și depanarea problemelor. Notă: Unii producători de computere pot particulariza meniul opțiunile sunt adăugarea sau eliminarea unor instrumente de recuperare ori includerea propriilor instrumente. Pentru a deschide meniul Opțiuni de recuperare a sistemului pe computerul dvs.

Eliminați toate dischetele, CD-urile și DVD-urile de pe computer, apoi reporniți-l folosind butonul de alimentare al computerului. Alegeți una dintre următoarele variante: În cazul în care computerul are instalat un singur sistem de operare, apăsați lung tasta F8 atunci când computerul repornește.

opțiunile sunt

Trebuie să apăsați F8 înainte să apară sigla Windows. Dacă apare sigla Windows, trebuie să încercați din nou, astfel: așteptați până când apare promptul de conectare Windows, apoi închideți și reporniți computerul.

În cazul în care computerul dvs.

Setări cookie CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Datorită obligațiilor regulamentare, bonusurile nu sunt aplicabile pentru clienții retail PlusCY. Verificați Taxe și Costuri.

Pe ecranul Opțiuni de boot avansate, utilizați tastele săgeți pentru a evidenția Reparare computer, apoi apăsați Enter. Dacă Reparare computer nu apare ca opțiune, computerul dvs.

  • Cum se fac cotații de bani
  • Care sunt opțiunile de recuperare a sistemului în Windows?

Selectați un aspect de tastatură și faceți clic pe Opțiunile sunt. În meniul Opțiuni de recuperare a sistemului, faceți clic pe un instrument pentru a-l deschide. Pentru a deschide meniul Opțiuni recuperare sistem utilizând discul de instalare Windows 7 sau o unitate flash USB sau un disc de reparare a sistemului Dacă sistemul computerului este grav deteriorat și nu puteți accesa meniul Opțiuni de recuperare a sistemului de pe computer, îl puteți accesa utilizând discul de instalare Windows 7 sau o unitate flash USB sau utilizând un disc de reparare a sistemului dacă ați creat una mai veche.

opțiunile sunt

Pentru a utiliza această metodă, trebuie să reporniți să reinițializați computerul utilizând discul sau unitatea flash USB. Inserați discul de instalare Windows 7, unitatea flash USB sau un opțiunile sunt de reparare sistem, apoi închideți computerul.

Reporniți computerul, utilizând butonul de alimentare al acestuia.

opțiunile sunt

Atunci când vi se solicită, apăsați orice tastă și urmați instrucțiunile care apar. Pe pagina instalare Windows sau pe pagina Opțiuni recuperare sistemalegeți limba și alte preferințe, apoi faceți clic pe Următorul.

Dacă nici pagina Instalare Windows și nici pagina Opțiuni de recuperare sistem nu apar și nu vi opțiunile sunt cere să apăsați o opțiunile sunt, poate fi necesar să modificați unele setări de sistem.

  • Cum să faci bani stând acasă la computer
  • Optiuni - Ce sunt Instrumentele financiare formate din Optiuni

Dacă utilizați discul de instalare Windows sau o opțiunile sunt flash USB, faceți clic pe Reparare computer. Selectați instalarea Windows pe care doriți s-o reparați, apoi faceți clic pe Următorul.

opțiunile sunt

Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Alăturați-vă discuției.

Vrei să câştigi mai mulţi bani din investiţii?