Scatter. - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Opțiunea scatter. ASOS DESIGN scatter sequin knot front kimono maxi dress-Green - posterland.ro

internetul ca modalitate de a câștiga bani

Jocul este construit pe 3 role și 5 linii de plată, unde în afară fructelor apetisante și plătitoare, veți beneficia și de simboluri Wild, Scatter, cărți jackpot, dar și opțiunea scatter opțiunea gamble. Video slotul online conține simbolurile clasice de fructe precum, pepene, portocale, cireșe, lămâi, prune, clopoței, 7 și adițional are două simboluri scatter FREE-SPIN, dar și un simbol Wild.

schimburi unde puteți face bani

Nu trebuie să introduceți nici opțiunea scatter dată personală, nu trebuie să depuneți bani, aici jucați doar cu monede virtuale, care pot fi re-încărcate, ori de câte ori este nevoie. Liniile de plată sunt fixe, în schimb veti putea alege valoarea monedei pe care să plasați pariul.

Scatter. - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Veți vedea ca și câștigurile aferente sunt în funcție de valoarea monedei mizată. De exemplu: simbolul care plătește cel mai bine este cifra 7, care la miza maximă și o combinație de 5 simboluiri vă poate plăti de monede, însă aceeași combințaie la miza opțiunea scatter plătește 5 monede.

Aveți și butonul de redare automată și opțiunea de joc fără sunet, pe care noi o apreciem la adevărată ei valoare este la opțiunea scatter atunci când jucați în spațiul public.

cum să câștigați cu forex

Alte opțiuni de personalizare nu are, însă are butonul de informații, care vă generează detalii privind plățile generate de combinațiile câștigatoare schimbați valoarea monedei și veți vedea plățile generate la valoarea mizei dorite. Aveți opțiunea și de re-gamble, însă dacă doriți să ieșiți din acest joc, trebuie doar să setați opțiunea scatter pentru următoare rotire și veți ieși automat.

cum să creați venituri suplimentare pentru dvs