Modificarea preferințelor Shell pentru profiluri în Terminal pe Mac

Opțiune terminal

Conținutul

  opțiune terminal

  Configurați o comandă de rulat la pornirea shellului. Rulează comanda: Introduceți calea către comandă. Rulează în cadrul shellului: Selectați pentru a opțiune terminal comanda să ruleze în cadrul shellului.

  opțiune terminal

  La terminarea shellului Pentru a schimba modul în care se comportă fereastra la terminarea shellului, faceți clic pe meniul pop-up, apoi alegeți o opțiune: Închide fereastra: Fereastra Terminal se închide la ieșire.

  Închide dacă shellul s-a terminat curat: Fereastra Terminal rămâne deschisă dacă a survenit vreo eroare la ieșire. În caz contrar, se închide.

  opțiune terminal

  Nu închide fereastra: Fereastra Terminal rămâne deschisă la ieșire. Întreabă înainte de închidere Selectați dacă doriți să primiți o alertă înainte de terminarea proceselor.

  opțiune terminal

  Întotdeauna: Afișează o notificare înainte de terminarea opțiune terminal proces. Niciodată: Oprește procesele fără o alertă. Doar dacă există alte procese decât shellul de login și: Oprește procesele listate fără o alertă, dar emite o alertă înainte de finalizarea oricărui proces care nu este în listă. Pentru a adăuga un proces la opțiune terminal, faceți clic pe butonul Adaugăapoi introduceți numele procesului.

  opțiune terminal

  Pentru a șterge un proces din listă, selectați procesul, apoi faceți clic pe butonul Elimină.