52 de jetoane pentru a invata sa inventezi povesti - posterland.ro

Învață jeton

învață jeton

Activități concepute de o educatoare Învață jeton pentru a-i însoți pe copii pe drumul învățării citit-scrisului. Această casetă ludică și practică conține: - Două Jocuri de jetoane care invită copiii să descopere literele într-o manieră senzorială: - 8 jetoane abrazive, pentru stimularea pipăitului, văzului, auzului și mișcării. Cititul este un joc de copil datorită acestui învață jeton senzorial și interactiv.

învață jeton

Charlotte Poussin este autoarea casetelor Cifre în relief, Litere în relief, Învăț să povestesc. Educatoare Montessori și director de școală, ea este și autoarea cărții Montessori învață jeton la naștere la 3 ani — Învață-mă să fiu eu însumi.

Learn German with dialogues- introduce yourself in exam B1

Și-a crescut cei cinci copii inspirându-se din metodele montessoriene, pe care dorește să le promoveze în toate familiile. Marie Ollier a ilustrat acest material cu o bucurie imensă: prima sa experiență școlară a fost cea montessoriană, Maria Montessori fiind una dintre eroinele sale preferate.

învață jeton

Maria Montessori este una dintre primele femei-medic din Europa. Și-a dedicat întreaga viață copiilor și a creat o pedagogie nouă care, de sute de ani s-a răspândit în toată lumea și este pe cale să se dezvolte și în România.

învață jeton

Ne dorim ca toate cele patru casete să contribuie la acest lucru!