Găsiți sau ștergeți înregistrările audio

Înregistrarea opțiunilor

Creați înregistrări în înregistrarea opțiunilor personalizate pentru a viza anumite țări Creați înregistrări în magazin personalizate pentru a viza anumite țări Cu ajutorul înregistrărilor în magazin personalizate, vă puteți personaliza înregistrarea în magazin a aplicației, astfel încât să atrageți anumite segmente de utilizatori din țările selectate.

Efectuați o înregistrare în Reportofon pe iPhone

Dacă aplicația are un public global, puteți folosi înregistrările în magazin personalizate pentru a prezenta cu exactitate funcțiile aplicației și a arăta ce are interesant în moduri relevante pentru utilizatori din diferite țări. Puteți folosi înregistrările în magazin personalizate și special pentru campaniile de preînregistrare. Notă: înregistrările în magazin personalizate reprezintă una dintre cele două modalități prin care Play Console vă poate ajuta să oferiți experiențe înregistrarea opțiunilor utilizatorilor din locații diverse.

înregistrarea opțiunilor

Pentru a oferi înregistrarea în magazin și conținutul aplicației în funcție de preferința de limbă a utilizatorului sau de perechile preferință de limbă — piațăadăugați traduceri pentru aplicație. Pentru a vă ajuta să găsiți modalități creative de a folosi înregistrările în magazin personalizate, iată câteva exemple de folosire a acestora: Exemplul 1: evidențiați funcțiile pentru vorbitorii de engleză din diverse țări Imaginați-vă că aveți o aplicație de streaming video cu un public potențial mare în Statele Unite ale Americii și Singapore, două țări cu un procent ridicat de utilizatori vorbitori de engleză.

Pentru a vă promova eficient înregistrarea în magazin pentru utilizatorii înregistrarea opțiunilor ambele țări, evidențiați conținutul cum ar fi emisiunile TV și caracteristicile care atrag cei mai mulți utilizatori din fiecare țară.

Opțiuni de configurare pentru înregistrarea dispozitivelor

Iată cum puteți face acest lucru folosind înregistrarea din magazin: creați o înregistrare în magazin principală în engleză: deoarece Statele Unite ale Americii reprezintă piața dvs. Includeți opțiune otm populare în Statele Unite în capturile de ecran și menționați modul de vizionare offline al aplicației în descriere, deoarece este o funcție populară în Statele Unite; creați o înregistrare în magazin personalizată pentru Singapore: pentru a vă promova aplicația în Singapore, creați o înregistrare în magazin personalizată care vizează utilizatorii din Singapore.

Deoarece utilizatorii țintă vor fi probabil vorbitori de limba engleză, setați limba prestabilită a înregistrării în magazin personalizate la înregistrarea opțiunilor en-US. Includeți celebrități populare în Înregistrarea opțiunilor în capturile de ecran și menționați redarea video 4K în descriere, înregistrarea opțiunilor este o funcție cum să faci bani pentru casă în Singapore.

Rezultate Principala înregistrare în magazin Înregistrarea în magazin personalizată Utilizatorii de limbă engleză din Statele Unite văd înregistrarea din magazin principală cu celebrități pe care le recunosc și citesc despre modul de vizionare offline. Utilizatorii de limbă spaniolă din Statele Unite văd înregistrarea din magazin principală cu același conținut cu traduceri automate în limba spaniolă.

Utilizatorii de limbă engleză din Singapore văd înregistrarea din magazin personalizată cu celebrități pe care le recunosc și citesc despre redarea video 4K.

Opţiuni înregistrare imagine

Utilizatorii de limbă malaeză din Singapore văd înregistrarea din magazin personalizată în limba engleză, deoarece înregistrările personalizate înregistrarea opțiunilor includ traduceri automate. Dacă doriți să vadă înregistrarea în magazin personalizată în malaeză, puteți adăuga o traducere. Exemplul 2: folosiți mai multe limbi prestabilite pentru a vă promova aplicația Imaginați-vă că aveți o aplicație pentru cărți de bucate populară în Statele Unite și în țările din America Latină, mai exact în Mexic, Argentina și Brazilia.

Ca să atrageți utilizatorii cu rețete și descrieri interesante, trebuie să vă personalizați înregistrarea din magazin pentru anumite piețe. Iată cum puteți face acest lucru folosind înregistrarea din magazin: creați o înregistrare în magazin principală în engleză: deoarece Statele Unite reprezintă piața dvs.

Setați limba spaniolă sud-americană es ca prestabilită și adăugați o traducere în portugheză braziliană pt-br.

înregistrarea opțiunilor

Includeți capturi de ecran și descrieri care să atragă utilizatorii din America Latină. Rezultate Principala înregistrare în magazin Înregistrarea în magazin personalizată Utilizatorii de limbă engleză din Statele Unite și din țări diferite de Mexic, Argentina și Brazilia văd înregistrarea din magazin principală.

Utilizatorii de limbă spaniolă sud-americană din Statele Unite văd înregistrarea din magazin principală cu traduceri automate în spaniolă, deoarece nu ați adăugat o traducere pentru înregistrarea opțiunilor înregistrarea opțiunilor magazin principală.

înregistrarea opțiunilor

Utilizatorii de limbă spaniolă sud-americană din Mexic, Argentina și Brazilia văd înregistrarea din magazin personalizată în spaniolă, limba prestabilită a înregistrării înregistrarea opțiunilor magazin personalizate. Utilizatorii de limbă portugheză braziliană din Mexic, Argentina și Brazilia văd înregistrarea din magazin personalizată în portugheza braziliană, pentru că ați adăugat o traducere în limba lor.

înregistrarea opțiunilor

Utilizatorii de limbă engleză din Mexic, Argentina și Brazilia văd înregistrarea din magazin personalizată în limba spaniolă sud-americană prestabilită, deoarece înregistrările personalizate nu includ traduceri automate.

Dacă doriți să vadă înregistrarea în magazin personalizată în engleză, puteți adăuga o traducere.

înregistrarea opțiunilor

înregistrarea opțiunilor Regulament Puteți crea până la cinci pagini de înregistrări în magazin personalizate. Dacă ați creat deja o aplicație cu o înregistrare în magazin, înregistrarea existentă devine principală și va fi afișată utilizatorilor din țările pe care nu le vizați cu o înregistrare în magazin personalizată.

Înainte de a crea prima înregistrare în magazin personalizată, iată câteva lucruri importante pe care trebuie să le știți: Ce puteți personaliza Pentru fiecare înregistrare în magazin personalizată, puteți modifica titlul, pictograma, descrierile și elementele grafice ale aplicației. Detaliile de contact ale aplicației, politica de confidențialitate și categoria de aplicații sunt afișate în toate versiunile înregistrării din magazin.

Setarea opțiunilor de înregistrare din Skype for Business

Direcționarea în funcție de țară Puteți viza mai multe țări cu o înregistrare în magazin personalizată, dar puteți viza o singură țară cu o înregistrare în magazin personalizată odată. De exemplu, dacă aveți o înregistrare în magazin personalizată care vizează Statele Unite și Canada, nu puteți viza Statele Unite și Canada cu alte înregistrări în magazin înregistrarea opțiunilor. Traducerile Înregistrarea opțiunilor în magazin personalizate nu se traduc automat, deci trebuie să alegeți o limbă prestabilită atunci când le creați.

169 – MindTalk Rares Mihaila. Ce oportunitati ofera Bursa de la Bucuresti?

Dacă nu adăugați traduceri pentru înregistrările în magazin personalizate, ele se afișează utilizatorilor din țările pe care le selectați în limba prestabilită a înregistrării în magazin personalizate. Se recomandă să adăugați traduceri pentru toate limbile vorbite în țările vizate înregistrarea opțiunilor o înregistrare în magazin personalizată.

Creați înregistrări în magazin personalizate pentru a viza anumite țări - Play Console Ajutor

Dacă nu aveți deja o înregistrare în magazin principală pentru aplicație, trebuie să creați una înainte înregistrarea opțiunilor a crea o înregistrare în magazin personalizată. Selectați Creați o înregistrare în magazin personalizată.

înregistrarea opțiunilor

Numele nu poate fi editat după creare. Notă: setările pentru distribuirea și testarea aplicației vă pot influența capacitatea de a selecta anumite opțiuni sau combinații de opțiuni. Notă: dacă nu adăugați traduceri, utilizatorii din țările selectate vor vedea înregistrarea în magazin în limba prestabilită.

Setarea opțiunilor de înregistrare în jurnal în Lync Online

Dacă doriți să adăugați traduceri pentru aplicație, selectați Gestionați propriile traduceri. Sfat: accesați Elemente grafice, capturi de ecran și videoclipuri și consultați regulamentul privind conținutul pentru fiecare tip de material. Selectați Creați. Cum putem să îmbunătățim această pagină?