Licitación: Implementarea unei dane specializate intr-o zona cu adancimi mari (D

Dana token, Zašto tenderi.hr?

Conținutul

    dana token

    dana token Preložiť Opis: Conform prevederilor caietului de sarcini: Se vor elabora proiectele tehnice şi detaliile de execuţie în baza expertizelor si DALI existente, care vor fi verificate de verificator de proiecte în domeniile A5, B3, D. Se va obţine avizul AFER pentru caietele de sarcini elaborate în cadrul proiectului tehnic. Se vor obţine avizele şi autorizaţiile de construire în numele entităţii contractante. Se vor executa lucrările de refa Conform prevederilor caietului de sarcini: Se vor elabora proiectele tehnice şi detaliile de dana token în baza expertizelor si DALI existente, care vor fi verificate de verificator de proiecte în domeniile A5, B3, D.

    Se vor executa lucrările de refacere a substratului şi suprastructurii CF în zona trecerilor la nivel, de modernizare a trecerilor de nivel cu dale elastice, de amenajare a drumului în zona trecerilor de nivel, inclusiv montarea de parapete şi dana token IR.

    Lucrările vor fi executate după avizarea planului de management al traficului feroviar şi auto şi dana token tuturor avizelor şi a autorizaţiei de construire.

    dana token