Reclamele Bitcoin trebuie reglementate de guvernul britanic, propune Trezoreria |

Conversație bitcoin

Conținutul

  ICO 2 ani în urmă După ICO, CryptoAds dorește să revoluționeze piața publicității digitale oferind libertate de creare și consum de conținut pentru agenții de publicitate și utilizatori.

  conversație bitcoin

  Dacă înregistrările vor continua, va marca țara ca una dintre primele națiuni care permit dezvoltarea ICO-urilor într-un mediu reglementat. ICO 3 ani în urmă Adunarea Națională a Coreei conversație bitcoin Sud, ramura legislativă a guvernului, presează organismele de reglementare ale țării să ridice interdicția asupra ICO-urilor.

  conversație bitcoin

  ICO 3 ani în urmă Cu un proiect bazat pe blockchain, platforma Befund are o rețea de experți care vor indica cele mai bune căi pentru fondurile de criptomonede, administratorii de fonduri și proprietarii de jetoane.

  ICO 3 conversație bitcoin în urmă Dintr-un sistem blockchain numit KodakOne, compania va lansa o platformă care își propune să protejeze dreptul de autor al imaginilor fotografice.

  conversație bitcoin

  Oferta va fi lansată pe 21 mai. ICO 3 ani în urmă BitRewards oferă o platformă premium de recompensă bazată pe inteligență artificială pentru comercianți și cumpărători. ICO 3 ani în urmă Navigare în pagină.

  conversație bitcoin