Viitorul criptomonedelor: analistii prevad o cadere a Bitcoin pana la valoarea zero

Bitcoin coinmarketcap

Sâmbătă, 09 ianuarie Ultimul update Sâmbătă, 09 ianuarieCea mai cunoscută monedă virtuală și-a crescut de mai bine de cinci ori valoarea de la începutul anului până acum.

bitcoin coinmarketcap

Specialiștii avertizează că urmează o corecție. Bitcoin a depășit joi nivelul de Capitalizarea totală a tuturor criptomonedelor a depășit pentru prima bitcoin coinmarketcap o mie de miliarde de dolari, potrivit CNBC.

Cele mai importante monede virtuale au început sesiune de joi destul de calm, fără să înregistreze mișcări importante de preț. În general, luna martie pare a fi o lună destul de liniștită pe piața criptomonedelor până acum.

Din acest total, valoarea Bitcoin coinmarketcap este de de miliarde de dolari, conform datelor furnizate de platforma CoinMarketCap. De la începutul anului trecut, valoarea Bitoin a crescut de mai bine de cinci ori, ca urmare a cererii mari generate de bitcoin coinmarketcap de coronavirus și a speculațiilor.

Investiții prin aplicații Pe lângă tranzacționarea pe platformele specializate, precum Coinbase și Bitstamp, oamenii simpli pot cumpăra criptomonede prin aplicații populare, precum Square, PayPal sau Revolut, ceea ce a generat un nou aflux de doritori.

  • CoinMarketCap Enhanced - Magazinul web Chrome
  • Obțineți Bitcoin Price - Microsoft Store ro-RO

De asemenea, mai multe fonduri au început să investească în monede virtuale. De altfel, cel mai performant fond cum să faci rapid 4 milioane SUA de anul trecut a fost unul care a investit în Ethereuma doua monedă virtuală ca popularitate.

bitcoin coinmarketcap

Și-a dublat valoarea în doar 17 zile Bitcoin a început anul la 7. Bitcoin coinmarketcap a încheiat anul trecut cu o valoare de Bitcoin a depășit Vineri, 8 ianuarie, valoarea acestuia a ajuns la A fost nevoie de zece ani pentru ca Bitcoin să ajungă la Apoi valoarea s-a dublat în numai 17 zile.

Totuși, investițiile în Bitcoin coinmarketcap și în celelalte monede virtuale sunt foarte riscante.

bitcoin coinmarketcap

Autoritățile bitcoin coinmarketcap întreaga lume sunt îngrijorate că prin intermediul acestora se finanțează terorismul și se face spălare de bani. Băncile centrale sunt și ele îngrijorate că pierd controlul banilor dacă aceste instrumente devin tot mai populare.

Analiștii avertizează că urmează o mare corecție.

bitcoin coinmarketcap

Bank of America a scris, vineri, într-o notă, că Bitcoin a depășit toate celelalte bule speculative din istorie, precum bula dotcom din anii sau bula aurului din aniipotrivit Reuters. O serie de țări au devenit mai atente între timp față de monedele virtuale, dar din altă perspectivă: vor să le bitcoin coinmarketcap și să le controleze.

Conform autorităților americane, Ripple este o ofertă financiară, nu o criptomonedă, astfel că trebuia aprobată de instituțiile de profil de peste Ocean, potrivit Business Insider.

Cryptocurrency portfolio value

Aici veți putea citi informații proaspete, analize și sfaturi despre cum să vă gestionați bugetul, soluții de economisire și despre cum să luați cele mai bune decizii în ceea ce privesc veniturile și cheltuielile personale. Interacțiunea oamenilor cu banii e un lucru care se schimbă în permanență, iar informațiile despre cele mai bune practici mondiale, despre riscuri și tendințe ne pot influența viața în bine.

Bitcoin - CoinMarketCap App

Vine opțiunea nu are niciun control asupra acestor articole, nu le vede înainte de publicare, ele sunt scrise independent de redacția Libertatea.

Citeşte şi:.

bitcoin coinmarketcap